Meesterwerk Podcast

Een serie gesprekken...

#3 Gabrielle Taus, onze directeur

De komende maanden maken we via podcast-interviews van Jan Jaap Hubeek kennis met een aantal NIVOZ-mensen. Gabrielle Taus – algemeen directeur – bijt het spits af. Ze vertelt over zichzelf, hoe ze bij stichting NIVOZ terechtkwam, de rol die we als instituut in het onderwijs spelen en over de werkzaamheden en de plannen voor de toekomst.

Gabrielle Taus, woonachtig in Amsterdam met haar man en twee kinderen, is sinds 2011 werkzaam voor NIVOZ en aanvankelijk betrokken bij verschillende projecten, zoals het opzetten van het forum, masterclasses en de ontwikkeling van leiders in het onderwijs. Vanaf het najaar van 2015 draagt Gabrielle – eerst naast Luc Stevens, nu met Rob Martens – de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse gang van zaken. Zowel binnen de organisatie als naar buiten toe. Daarnaast is zij lid van de Raad van Toezicht van stichting het Baken in Almere, lid van de Raad van commissarissen bij Kober kinderopvang en betrokken bij het Jeugdeducatiefonds.

Na haar studie bedrijfseconomie heeft Gabrielle ervaring opgedaan in het internationale bedrijfsleven. Op haar 30ste was ze een van de oprichters van een adviesbureau op het gebied van cultuurverandering en leiderschap. Als adviseur heeft ze zeer diverse organisaties (publieke en private sector) ondersteund bij cultuurveranderingen rond thema’s als: vertrouwen, verantwoordelijkheid en talentontwikkeling.

Meer afleveringen van Nivoz Portretten ook te vinden op: https://nivoz.nl/podcast/

Volgende Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Meesterwerk Podcast

Thema door Anders Norén