Meesterwerk Podcast

Een serie gesprekken...

#18 RECTOR ELLY LOMAN OVER HET HYPERION LYCEUM

In deze podcast spreekt schoolleider Elly Loman – die in 2015 van het Vathorst College in Amersfoort de overstap maakte naar het Hyperion Lyceum, naar het grootstedelijke Amsterdam – over haar pedagogisch leiderschap, de visie Samen Durven Leren en over haar opdracht.

Maar ze gaat ook in op de problematiek op ‘het Hyperion’ – een school voor vwo-plus met gymnasium en atheneum – die alles te maken heeft met de context en de tijdgeest. ‘We gaan het tiende jaar in. En ik had – eerlijk gezegd – iets meer stabiliteit verwacht in bepaalde zaken. Natuurlijk, door alle wisselingen in het team, de ongelooflijke mobiliteit die er is geweest – deels omdat we zo ambitieus zijn – is een en ander wel te verklaren.’

Meer afleveringen van Nivoz Portretten ook te vinden op: https://nivoz.nl/podcast/

Volgende Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Meesterwerk Podcast

Thema door Anders Norén