Meesterwerk Podcast

Een serie gesprekken...

#1 HB- Ouder en Kind op de basisschool

Hoogbegaafd horen we vaak in het onderwijs. Er zijn allemaal beelden over deze uitzonderlijke intelligentie. Maar wat betekent het nou eigenlijk? Ze zijn heel slim máár presteren vaak onder én hebben veelal andere uitdagingen nodig. Hoe is het als kind, ouder of school om om te gaan met een kind met hoogbegaafdheid? In deze serie gaat audiocollectief Meesterwerk op zoek naar de verhalen achter deze term. We willen de wereld van kansen, belemmeringen, ingewikkeldheden en mogelijkheden rondom hoogbegaafdheid ontdekken. Samen met Annet Stegeman spreek ik oa kinderen, ouders, onderzoekers en begeleiders.


Beluister alle afleveringen van Meesterwerkpodcast op:

SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts

Volgende Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Meesterwerk Podcast

Thema door Anders Norén