Meesterwerk Podcast

Een serie gesprekken...

Radio Lef

Radio LEF versterkt de onderwijsinnovatie voor de (toekomstige) leraren en andere onderwijsprofessionals van het Leidse onderwijs door de opbrengsten en ontwikkelingen binnen de huidige Leidse innovaties uit te zenden. Radio LEF gaat langs de Leidse onderwijsinnovaties en vertelt de verhalen middels een podcast. Het doel van radio LEF is de betekenisvolle onderwijsinnovaties luisterbaar, daarmee overdraagbaar en direct inzetbaar te maken voor de (toekomstige) leraren en andere onderwijsprofessionals van het Leidse onderwijs.

In deze derde aflevering spreken Annet Stegeman en Jan Jaap Hubeek met leerlingen die gestart zijn op deze school. De onderwijskundige visie van de school gaat uit van echte uitdagingen in de wereld, zogenaamde challenges, waaraan leerlingen zich verbinden en zo hun ontwikkeling vormgeven.
Beluister de start van het vernieuwende onderwijsconcept Agora Leiden. Annet Stegeman en ik, Jan Jaap Hubeek, gaan in deze uitzending op zoek naar wat de Agoriaanse Meesters drijft om aan dit nieuwe onderwijsinitiatief bij te dragen In deze aflevering spreken wij naast Ilja van Santen de Agroriaanse Meesters: Saskia Rijsbergen én Ruben Boode. En uiteraard hoor je ook een paar leerlingen.
Beluister de start van het vernieuwende onderwijsconcept Agora Leiden. In deze aflevering gaan Annet Stegeman en Jan Jaap Hubeek op bezoek bij de initiatiefneemster Ilja van Santen. We lopen vandaag een dagje mee op Agora Leiden en spreken naast Ilja ook Agoriaanse meesters en leerlingen

© 2024 Meesterwerk Podcast

Thema door Anders Norén