Meesterwerk Podcast

Een serie gesprekken...

#22 Sita de Kam

In deze aflevering is Sita de Kam te gast.

Sita is Kunstdocent op de Vrijeschool Pabo in Leiden en beeldend kunstenaar. Als lid van de kenniskring in het lectoraat doet Sita praktijkonderzoek naar het stimuleren van de individuele kunstzinnige bron.

In deze serie onderzoeken Wouter Modderkolk en Jan Jaap Hubeek inclusie en diversiteit binnen het Vrijeschool onderwijs. De pedagogiek van het vrijeschool onderwijs is eigenlijk heel inclusief, maar hoe komt het dan dat de populatie zo exclusief is? Hoe kunnen Vrijescholen zorgen dat zij een ontmoetingsplaats worden voor diversiteit en een oefenplaats voor inclusiviteit? En bovenal: Wat levert dat dan op?

En wat kan het reguliere onderwijs leren van het Vrijeschoolonderwijs?

Allemaal vragen aan Sita de Kam, luister maar gewoon naar deze nieuwe aflevering van de Podcast Waarde(n) van het Vrijeschoolonderwijs.

Volgende Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Meesterwerk Podcast

Thema door Anders Norén