Meesterwerk Podcast

Een serie gesprekken...

#8 Sytske Feenstra

In deze aflevering spreek ik Sytske Feenstra. Sytske is mede bestuurder van 25 basisscholen in de regio Kennemerland, Haarlemmermeer en Aalsmeer.

Vanuit een achtergrond als pedagoog heeft Sytske Feenstra een aantal jaren gewerkt als onderwijsadviseur bij het Centrum voor Educatieve Dienstverlening in Rotterdam. Daarna heeft zij gewerkt als directielid van een aantal onderwijsbegeleidingsdiensten en in de jeugd-GGZ. Sinds 2010 werkt Sytske als bestuurder in het primair onderwijs. Kernwaarden hierbij zijn: leren en ontwikkelen. Het leren van kinderen, maar ook van onszelf als onderwijsprofessionals die werken voor en met kinderen.

Sytske is vanaf het begin betrokken bij de beweging Leve het Onderwijs.

Volgende Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Meesterwerk Podcast

Thema door Anders Norén