Meesterwerk Podcast

Een serie gesprekken...

#116 Academie 1014 in Almere

In deze aflevering gaan Marije van den Steenhoven en ik op bezoek bij Marieke Kelder van Academie 1014 in Almere. Op Academie1014 ontmoeten het Basis- en voortgezet onderwijs elkaar. Academie1014 is ontstaat vanuit de visie dat leerlingen van verschillende leeftijden en niveaus gezamenlijk les krijgen om zo de kansengelijkheid en doorstroom naar het vervolgonderwijs zo optimaal mogelijk te benutten.

Academie1014 biedt kinderen de tijd en ruimte om hun talenten en mogelijkheden te ontdekken en verder te ontwikkelen in een veilig en uitdagend leerklimaat. Marieke vertelt hoe gaat met dit nieuwe initiatief.

Meer info: http://academie1014.nl/

Volgende Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Meesterwerk Podcast

Thema door Anders Norén