Meesterwerk Podcast

Een serie gesprekken...

#9 Frédérique Six

In deze aflevering is Frédérique Six te gast. Frédérique is universitair hoofddocent bij de afdeling Bestuurswetenschap en Politicologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam, afdeling Bestuurswetenschap en Politicologie. Als vertrouwensexpert weet Frederique de vertaling van theorie naar praktijk te maken.

Frédérique onderzoekt publieke governance vraagstukken met speciale aandacht voor governance die vertrouwen bouwt (de relatie tussen vertrouwen en beheersing). Naast wetenschappelijk onderzoek verzorgt Frédérique onderwijs over deze thema’s. Zie met name de opleiding voor professionals Sturen en leidinggeven vanuit vertrouwen van de VU School of Governance.

Vanuit haar eigen onderneming geeft Frédérique workshops, lezingen en masterclasses voor de praktijk en is zij beschikbaar voor adviesopdrachten.

Per 1 oktober 2019 is Frédériquek ook gastprofessor aan de Universiteit Antwerpen bij het Antwerp Research Excellence Consortium Trust in Multi-Level Governance (GOVTRUST) en vandaar werkt ze mee aan het H2020 project Trust in Governance and Regulation in Europe (TiGRE; 2020-2023). Daarnaast ben ik als universitair hoofddocent verbonden aan de Vrije Universiteit Frédérique is universitair hoofddocent bij de afdeling Bestuurswetenschap en Politicologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam, afdeling Bestuurswetenschap en Politicologie.

Als vertrouwensexpert weet Frederique de vertaling van theorie naar praktijk te maken.

Frédérique onderzoekt publieke governance vraagstukken met speciale aandacht voor governance die vertrouwen bouwt (de relatie tussen vertrouwen en beheersing). Naast wetenschappelijk onderzoek verzorgt Frédérique onderwijs over deze thema’s. Zie met name de opleiding voor professionals Sturen en leidinggeven vanuit vertrouwen van de VU School of Governance.

Vanuit haar eigen onderneming geeft Frédérique workshops, lezingen en masterclasses voor de praktijk en is zij beschikbaar voor adviesopdrachten.

Per 1 oktober 2019 is Frédériquek ook gastprofessor aan de Universiteit Antwerpen bij het Antwerp Research Excellence Consortium Trust in Multi-Level Governance (GOVTRUST) en vandaar werkt ze mee aan het H2020 project Trust in Governance and Regulation in Europe (TiGRE; 2020-2023).

Meer informatie over Frédérique Six is hier te vinden: https://frederiquesix.nl/

Volgende Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Meesterwerk Podcast

Thema door Anders Norén