Meesterwerk Podcast

Een serie gesprekken...

#128 Waldorf Aan De Werf

In deze aflevering ben ik te gast bij Myla Kamstra op Waldorf aan de Werf.
Myla werkt hier als leerkracht bij de kleuters.

Waldorf aan de Werf is een nieuwe interculturele basisschool in Amsterdam Noord. Ze omschrijven zichzelf als een plek waar elk kind zich veilig en gezien voelt en waar inclusief denken centraal staat.
Dit onderwijs wordt aangeboden op een fundament van Waldorf (vrijeschool) onderwijs.

‘Je kunt pas groeien als je weet waar je wortels vandaan komen’, zegt Myla. En dat is eigenlijk ook waar deze aflevering over gaat. Want waarom Myla hier werkt én bijdraagt aan de missie van de school beluister je terug in haar verhaal.

Website Waldorf aan de Werf: https://wadw.school/

Volgende Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Meesterwerk Podcast

Thema door Anders Norén