Meesterwerk Podcast

Een serie gesprekken...

#161 Sanne Scholten

In deze aflevering is Sanne Scholten (directeur PO-raad) te gast. 

Sanne is sinds november 2022 directeur bij de PO-raad. Sanne was de afgelopen zes jaar directeur-bestuurder van het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA). Eerder werkte ze bij adviesbureau BMC en Stichting Rotterdam Sportsupport.

In de dynamische omgeving van het onderwijs staat Sanne Scholten dagelijks voor de taak het kind, de leerkrachten, de schooldirecteuren én besturen, te vertegenwoordigen, waarbij het afwegen van al deze belangen haar dagelijkse bezigheid is.

Waarom doe je dit? Wat doe je dan? Wat vraagt het eigenlijk? Wat kunnen wij van jou leren? Allemaal vragen die Sanne openhartig deelt met de luisteraar.


Link Sanne Scholten PO-raad: https://www.poraad.nl/over-de-po-raad/sanne-scholten-nieuwe-directeur-po-raad

Volgende Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Meesterwerk Podcast

Thema door Anders Norén