Meesterwerk Podcast

Een serie gesprekken...

AFLEVERING 10. VERBINDINGSPOORT TUSSEN SCHOOL EN SAMENLEVING – EDITH HOOGE (VOORZITTER ONDERWIJSRAAD)

De voorzitter van de Onderwijsraad, Edith Hooge, ziet IMC Weekendschool als een belangrijke verbindingspoort tussen scholen en maatschappelijke partijen en personen die willen bijdragen aan onderwijs om leerlingen verder te brengen. Ze geeft aan dat er per definitie grenzen zijn aan wat het reguliere onderwijs kan bieden en ziet IMC Weekendschool als een welkome aanvulling. Zeker voor kinderen en jongeren met van huis uit een minder bevoorrechte sociaaleconomische positie kan IMC Weekendschool verschil helpen maken voor hun ontwikkeling en mogelijkheden in de toekomst.

Volgende Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Meesterwerk Podcast

Thema door Anders Norén