Meesterwerk Podcast

Een serie gesprekken...

#14 KIEM MAVO AMSTERDAM

In maart 2015 lanceerde Amsterdam het project ‘Onze nieuwe school’:  een oproep om nieuwe onderwijsinitiatieven te realiseren. Via een publieksstemming en een expertjury is de KIEM Mavo geselecteerd. KIEM ziet school als een plek om je te ontwikkelen en waar je naast het volgen van de lessen, leert hoe jij zelf je toekomst kunt vormgeven. Het is nu maart 2019 en tijd om Kimo Steenaart te vragen hoe het haar initiatief vergaat.

In maart 2015 lanceerde Amsterdam het project ‘Onze nieuwe school'.
Een oproep om nieuwe onderwijsinitiatieven te realiseren. Via een publieksstemming en een experjury is de Kiem Mavo geselecteerd. KIEM ziet school als een plek om je te ontwikkelen en waar je naast het volgen van de lessen, leert hoe je zelf je toekomst kunt vormgeven. 
Het is nu maart 2019 en tijd om Kimo Steenaart te vragen hoe het haar initiatief is vergaan in de tussentijd.

Beluister alle afleveringen van Meesterwerkpodcast op:

SpotifyApple PodcastsRSSSoundCloudYouTube

Volgende Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Meesterwerk Podcast

Thema door Anders Norén