Jan Jaap Hubeek

#podcast #meesterwerk #podplanten

#37 COCAÏNEKONING OF OPLEIDING?

Als je carrière kunt maken in de cocaïneoorlog, waarom zou je dan naar school gaan? Docent Youssef Aamarou vertelt hoe hij vanuit het onderwijs oplossingen ziet voor jongeren die opgroeien binnen deze grootstedelijke problematiek.

Amsterdam treft maatregelen om een einde te maken aan de ‘ontwrichtende gevolgen’ van drugshandel in de stad. Er moet worden voorkomen dat jongeren in de drugscriminaliteit belanden en er worden speciale teams ingezet in ‘kwetsbare’ wijken.

https://www.amsterdam.nl/bestuur-organisatie/college/burgemeester/persberichten/breed-drugsprogramma-start-amsterdam/

Beluister alle afleveringen van Meesterwerkpodcast op:

Next Post

Previous Post

© 2020 Jan Jaap Hubeek

Audiocollectief Meesterwerk Podcast