Meesterwerk Podcast

Een serie gesprekken...

#78 TEGEN DE WIND IN

Mohamed heeft veel tegenwind gehad op zijn pad. Zijn schoolcarrière ging niet soepel ondanks dat hij hoge scores voor bijv. de Cito haalde. Mohamed gleed weg en heeft lange tijd in de criminaliteit gezeten en is ook voor een aantal jaar achter de tralies verdwenen voor vermogensdelicten.Vervolgens besloot hij zijn levenspad te wijzigen, heeft hij de studie HBO Social Work afgerond én werkt hij met jongeren in Amsterdam Zuid-Oost die extra aandacht & begeleiding kunnen gebruiken.

In deze podcast deelt Mohamed zijn verhaal om inzicht te geven hoe tegenwind je van je pad kan blazen, máár ook hoe je je pad weer kunt terugvinden.


Beluister alle afleveringen van Meesterwerkpodcast op:

SpotifyApple PodcastsRSSSoundCloudYouTube

Next Post

Previous Post

© 2021 Meesterwerk Podcast

Audiocollectief Meesterwerk Podcast

SpotifyApple PodcastsRSSSoundCloudYouTube