Meesterwerk Podcast

Een serie gesprekken...

#81 De wereld van kleding

Wist je dat de gemiddelde kledingkast maar liefst 50 kledingstukken telt die niet gebruikt worden? Wist je dat het produceren van een spijkerbroek 7000 liter water kost? Is dit allemaal nodig of kan dat anders? 9 Oktober is de dag van de duurzaamheid voor het onderwijs. Dit jaar staat het thema kleding centraal. Meer dan 4000 basisscholen krijgen daarom deze week het boek ‘de wereld van kleding’ toegestuurd. Danielle Schouten heeft bijgedragen aan dit thema en de realisatie van het boek. Wat drijft haar en waarom bestormt ze het onderwijs met haar missie om duurzaam naar ons kleding te kijken?

Meer info: http://dewereldvankleding.nl

Volgende Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Meesterwerk Podcast

Thema door Anders Norén