Meesterwerk Podcast

Een serie gesprekken...

#97 LAKS, de stem van de leerling: Nienke Luijckx

Nienke Luijckx is voorzitter van het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS). Een organisatie van, voor en door scholieren. Zij zorgen ervoor dat er niet alleen maar óver, maar ook mét de scholier wordt gepraat.
Nienke vertelt waar zij zich hard voor maakt, ze deelt haar onderwijskundige visie én blikt op de komende verkiezingen.

Als 17-jarige mag Nienke niet stemmen, maar haar stem telt wel!

Artikel in Trouw van 11 januari 2021:

https://www.trouw.nl/religie-filosofie/de-zin-van-nienke-luijckx-veranderen-kan-dat-laat-de-veerkracht-van-het-onderwijs-zien~b8b5942e/?utm_source=link&utm_medium=app&utm_campaign=shared%20content&utm_content=free

Volgende Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Meesterwerk Podcast

Thema door Anders Norén