Meesterwerk Podcast

Een serie gesprekken...

#140 Inclusie op het MBO Hilversum – Corporate Tribe door Danielle Braun

Danielle Braun begeleidt het MBO College Hilversum met het thema Inclusie.

Op initiatief van Stichting School & Veiligheid bezoek ik het MBO College in Hilversum. Studenten, docenten, beleidsmedewerkers en zelfs de bestuurder zijn een Tribe gestart rondom het thema inclusie. Dit doen ze onder leiding van Daniele Braun. Danielle is  corporate antropoloog. Ook is Danielle spreker en directeur van de Academie voor Organisatiecultuur. Daarnaast is Danielle Braun, samen met Jitske Kramer, auteur van het boek “de Corporate Tribe”

‘De Corporate Tribe’ is geschreven voor leiders, consultants, trainers, coaches, veranderaars die de geëigende modellen en scans voor cultuurverandering voorbij zijn. Die willen werken met de onderstroom van organisaties. Die voeding zoeken voor leiderschap en verandering in een nieuwe tijd. Die anders willen organiseren. 

Maar wat is inclusie, waarom doen ze dit, want wat is een tribe, en wat doen ze dan binnen dit project?

Allemaal vragen die ik in deze aflevering voorleg aan de begeleider van dit proces Danielle Braun.

Met de campagne Samen zijn wij iedereen wil Stichting School & Veiligheid aandacht genereren voor een inclusief klimaat voor het mbo.


De volledige serie is beluisteren op:

https://www.schoolenveiligheid.nl/kennisbank/podcastserie-inclusie-op-het-mbo/

Volgende Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Meesterwerk Podcast

Thema door Anders Norén