Meesterwerk Podcast

Een serie gesprekken...

#151 Aflevering 2: De kracht van het vrijeschoolonderwijs

Wat is de kracht van het vrijschoolonderwijs?

In deze tweede aflevering staat de intentie én daarmee de kracht van het vrijeschoolonderwijs centraal.

Zo spreken wij onder andere met Luc Stevens, Akke Faling, Myla Kamstra, Aziza Mayo, Karen Witsenburg en een aantal leerlingen over de kracht van het vrijeschoolonderwijs en welke opdracht er ligt voor de scholen aangaande het vraagstuk over inclusie en diversiteit.

Het vraagstuk over inclusie en diversiteit komt namelijk vanuit het vrijeschoolonderwijs zelf, maar het is een breder maatschappelijk vraagstuk. In deze serie kijken wij door de bril van het vrijeschoolonderwijs naar het vraagstuk: Hoe kan het onderwijs een ontmoetingsplaats zijn voor diversiteit en een oefenplaats voor inclusiviteit?De muziek in deze aflevering is van Hubert Jan Hubeek
De afbeelding is gemaakt door Rosylke Gersons

Volgende Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Meesterwerk Podcast

Thema door Anders Norén