Meesterwerk Podcast

Een serie gesprekken...

Onderwijs podcast’s

Beluister alle afleveringen van Meesterwerkpodcast op:

Meesterwerk Podcast

meesterwerk podcast

Audiocollectief Meesterwerk vangt audio-avonturen over innovatie of ondernemerschap uit het publieke domein: onderwijs, de culturele sector en de rest van de wereld. Om te inspireren, te bewaren en te raken. Een positief collectief die de jonge mens het beste wenst.Meesterwerk Hoogbegaafd

Er zijn allemaal beelden over hoogbegaafdheid. Maar wat betekent het nou eigenlijk? Ze zijn heel slim máár presteren vaak onder én hebben veelal andere uitdagingen nodig. Hoe is het als kind, ouder of school om om te gaan met een kind met hoogbegaafdheid? In deze serie gaat audiocollectief Meesterwerk op zoek naar de verhalen achter deze term.


Klein Amsterdam

De Amsterdamse wethouder Simone Kukenheim schreef in 2015 een prijsvraag uit: bedenk een nieuwe school. Eva Vesseur en Berit Mastenbroek nemen je mee van idee tot een nieuw onderwijsconcept in deze podcast-serie Klein Amsterdam; Leren in de tussenruimte.


NPO 1 Focus

Als sidekick bij het wetenschapsprogramma schuif ik regelmatig aan in de NPO 1 Studio bij het nachtprogramma Focus
Hier de laatste aflevering in gesprek met Jan Bransen

https://www.nporadio1.nl/radio-focus/onderwerpen/522700-het-onderwijs-er-moet-gewoon-een-bom-op-gegooid-worden


Nivoz Portretten

Een serie portretten over pedagogisch tact & pedagogisch leiderschap .
Deze portretten worden gepubliceerd op:

https://nivoz.nl/podcast/

Ook te beluisteren via:


Radio lef

Radio LEF versterkt de onderwijsinnovatie door de opbrengsten en ontwikkelingen binnen de huidige Leidse innovaties uit te zenden. Radio LEF gaat langs de Leidse onderwijsinnovaties en vertelt de verhalen middels een podcast. Het doel van radio LEF is de betekenisvolle onderwijsinnovaties luisterbaar, daarmee overdraagbaar en direct inzetbaar te maken voor de (toekomstige) leraren en andere onderwijsprofessionals van het Leidse onderwijs.


Genderwijs

Onderwijsconferentie Genderwijs is dé plek voor inspiratie en dialoog over onderwijs waarin de kijk op jongens en meiden bewust (g)een rol speelt. Interessante sprekers en boeiende workshops bieden wetenschappelijke en praktische inzichten over gendernormen in het onderwijs.

Bezoek de site: https://genderwijs.schoolenveiligheid-conferenties.nl/https://genderwijs.schoolenveiligheid-conferenties.nl/


© 2021 Meesterwerk Podcast

Audiocollectief Meesterwerk Podcast

SpotifyApple PodcastsRSSSoundCloudYouTube